Proiect NOU!

In jos

Proiect NOU!

Mesaj  Admin la data de Joi Mai 07, 2009 10:30 pm

Vă anunț de apariția unui nou proiect E-team... proiect ce se va realiza in colaborare cu Alin Florin Sava si cu echipa sa din Timisoara si vizeaza crearea unui test computerizat de inteligenta (IQ sau QI sau CI sau „g”).
Lucrurile stau in felul urmator, echipa noastra va trebui sa cuprinda 14 oameni, din care 11 deja exista (cei ce au fost la Timisoara), astfel ca avem 3 pozitii libere. Rog toate persoanele interesate (indiferent de anul de studiu) sa-mi trimita un mail pana pe data de 13 mai ( andrei_rusul@yahoo.com ), urmand ca a doua zi, pe 14 sa avem o intalnire in care vom stabili clar echipa. In functie de numarul de doritori vor exista si criterii de selectie, plus se va crea o lista cu oameni de rezerva in cazul in care vom avea abandonuri.
Poate ca ar trebui sa va prezint si partea intunecata ... va trebui sa aveti in vedere o colaborare activa de lunga durata, 2-3 ani (aviz celor ce vor sa-si continuie studiile prin alte orase/tari, etc...) iar temele vor incepe sa apara imediat... (cautare literatura de specialitate, teste similare, etc.).
In vara (27 iulie - 2 august) vom organiza o Scoala de Vara centrata pe acest proiect. Temele mentionate mai sus le vom avea pana la Scoala de Vara.
Iar acum voi incheia cu o parte buna, drepturile de autor din comercializarea probei vor fi impartite dupa cum urmeaza: 50% Ticu Constantin & Alin Sava si 50% noi, echipele...
Astfel, astept mailurile voastre ( la adresa andrei_rusul@yahoo.com ), urmand ca joi 14 mai (probabil ora 18:00) sa va intalniti cu mine (Rusu Andrei) si sa schitam viitoarele obiective si sarcini.

Mult succes tuturor!
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 03/11/2008
Localizare : Iasi

Vezi profilul utilizatorului http://echipaeteam.wordpress.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum